?>

Vad vi gör

Pussel är till för att läggas. Finns inte bitarna skapar vi dem själva. Här följer några av våra tjänster inom reklam och marknadsföring.

Löpande annonsproduktion

Hur kan vi få din annonsering lyfta? Hur kan framtagningen gå smidigare? Lindahl Media producerar mer än 300 annonser årligen, både på papper och digitalt. Ofta med egna grepp och lösningar som ger ett oväntat svar på kundens ursprungliga brief.

Kreativa idéer

Den enklaste lösningen kan vara svårast att hitta. Vad ska ditt företag heta? Hur ska vi sälja våra revolutionerande tandborstar? Vem ska fronta vår nya kampanj? Hur uppdaterar vi vår logo? Det här är frågor vi arbetar med dagligen.

Nyhetsbrev eller tidningar

Vi erbjuder hela processen med hjälp av ett väl utvalt nätverk. Vi intervjuar, fotograferar, layoutar, redigerar, trycker och distribuerar. Efter några veckor ligger ett färdigt nyhetsbrev på ditt skrivbord.

Grafer och diagram

Krydda din presentation med attraktiva diagram och grafer som bättre stämmer med din identitet. Vi vet hur.

Redigering i Photoshop

Ta bort dubbelhakan och lägg till en tatuering? Grönt hus istället för vitt? Det mesta går att göra i denna värld av möjligheter. Testa oss!

Grafiska profiler

Man kan jämföra en logotyp med ett ansikte. Oavsett om det är stort och nära, eller litet och långt borta, gäller det att bli igenkänd. För att ytterligare förstärka identiteten behövs också hustypsnitt, färgval, grafiska element och bildspråk. Lindahl Media tar fram tydliga grafiska riktlinjer för alla typer av företag. Vi kan också förbättra och uppdatera befintliga profiler.