?>

Hej, jag heter Mårten Lindahl och ”Staten det är jag”.

Eller ”Firman det är jag”. För övrigt finns inte många likheter med Ludvig XIV, mer än att vi båda gillar att bestämma och vill gå till historien för hur vi använder huvudet.

Om

Jag startade Lindahl Media år 2000 efter några år som frilansande och anställd Art Director på olika byråer. Med studier i marknadsekonomi, grafisk formgivning, några kurser i kalligrafi och desktop publishing, samt ett par års byråerfarenhet, kändes det rätt att anta utmaningen. Därifrån har det bara rullat på. Jag har envist byggt upp min erfarenhet – inte bara inom grafisk form, utan även konceptutveckling och fotografering. Och jag har utvecklat ett starkt nätverk av erfarna copywriters, fotografer, digitala producenter och filmare. Samarbetet med mina kunder bygger på långsiktighet och närhet. Mitt mål är att leverera säljande grafiskt material utan obehagliga överraskningar.

 

 

Några aktiva kunder